Over ons

Tandtechnisch Centrum Fivelpoort is een professioneel bedrijf op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek.

Wij streven ernaar om voor elke patiënt, van zowel gedeeltelijk betand tot volledig tandeloos, een goed passende, functionele en met optimale esthetiek,  uitneembare voorziening te vervaardigen. Dit doen wij met professioneel opgeleide medewerkers in een modern nieuw pand, dat is gevestigd op bedrijvenpark Fivelpoort. In ons nieuwe pand zijn alle facetten van de tandtechniek aanwezig, van een grote wachtruimte tot meerdere behandelkamers, kantoren en een volledige afdeling tandtechniek op de eerste verdieping.
Doordat wij alles in één gebouw kunnen vervaardigen, zijn er korte lijnen tussen behandelaars en tandtechnici, wat leidt tot het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. In de wijde omgeving van Appingedam en Delfzijl, staat Tandtechnisch Centrum Fivelpoort bekend als een zeer betrouwbaar, professioneel en daadkrachtig bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de tandheelkundige wereld. Wij zijn vooruitstrevend en willen ons graag profileren ten opzichte van andere kleinschalige tandtechnische bedrijven. Wij zijn een bedrijf dat verder kijkt, waar anderen stil blijven staan.

Bij tandtechnische producten draait alles om kwaliteit. Terecht, want onze patiënten rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. Wij beschikken over een team met hoogopgeleide specialisten en werken met de modernste apparatuur. Kwaliteit betekent ook: zorg en aandacht geven.
Wij doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Dat doen wij onder meer met heldere informatie, duidelijke afspraken en een luisterend oor.

Tandtechnisch Centrum Fivelpoort voldoet aan alle Europese richtlijnen. Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek en zijn bovendien een erkend leerbedrijf.

vlhtLogo